Simen A. Klunderud

Stilling: Fysioterapeut og personlig trener

Kontor: 22 02 11 80 / 405 29 700

Timebestilling på nett

simen.klunderud@ullevaltasen.no

 

Arbeidserfaring: Turnus fra diverse sykehus i Skottland og arbeidserfaring fra privat praksis i London. Har tidligere jobbet med rugbylag i Skottland og med det norske undervannsrugbylandslaget under VM i Helsinki 2011. Har siden 2013 jobbet som fysioterapeut her ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. 

Utdanning: Påbegynt spesialistutdanning innenfor muskel- og skjelettmedisin. Utdannet som fysioterapeut ved Queen Margaret University, Edinburgh. Sertifisert treningsveileder og Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. Er kurset innenfor nålebehandling (IMS) og trykkbølgebehandling (rESWT). Har tidligere fullført introduksjonsstudiet i psykologi ved NTNU Trondheim.

Interesse/spesialisering: Med spesialkompetanse innen muskel- og skjelettmedisin undersøker og behandler Simen de fleste muskel- og skjelettplager. Benytter manuelle behandlingsteknikker som leddartikulasjon/manipulasjon, trykkbølgebehandling, nålebehandling, dypvevsmassasje/tverrfriksjoner samt øvelsestilpasning i form av styrke- og kondisjonstrening.

Tilbyr såletilpasning i samarbeid med ortopedisk verksted og holder PT-gruppe for menn med oppstart høst/vår.

 

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering