Simen A. Klunderud

Fysioterapeutspesialist og personlig trener

Kontor: 22 02 11 80 / 405 29 700

Timebestilling på nett

simen.klunderud@ullevaltasen.no

  
 

Arbeidserfaring: Har siden 2013 jobbet som fysioterapeut her ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Har siden 2016 i tillegg jobbet som høgskolelærer ved fysioterapiutdanningen på Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA). Gjennomført turnus fra diverse sykehus i Skottland (2010-12) og tidligere arbeidet i privat praksis i London (2012-13). Har tidligere jobbet med rugbylag i Skottland og med det norske undervannsrugbylandslaget under VM i Helsinki 2011. . 

Utdanning: Utdannet som fysioterapeut ved Queen Margaret University, Edinburgh (2008-12). Fullført spesialutdanning innenfor muskel- og skjelettfysioterapi (2014-17). Er i tillegg kurset innenfor ultralyddiagnostikk, nålebehandling (IMS) og trykkbølgebehandling (rESWT). Sertifisert treningsveileder og Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole (2012-13). Har tidligere fullført introduksjonsstudiet i psykologi ved NTNU Trondheim.

Interesse/spesialisering: som spesialist innenfor muskel- og skjelettfysioterapi undersøker og behandler Simen de fleste muskel- og skjelettplager. Han benytter manuelle behandlingsteknikker som leddartikulasjon/manipulasjon, trykkbølgebehandling, nålebehandling, dypvevsmassasje/tverrfriksjoner samt øvelsestilpasning i form av styrke- og kondisjonstrening. Tilbyr såletilpasning i samarbeid med ortopedisk verksted og holder PT-gruppe for menn med oppstart høst/vår.

 

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering