Barseltrening med flere mødre og barn

Tirsdager kl.12.30. Oppstart 7.mai. Ta kontakt for påmelding.

Barseltrening start

Har du lyst til å komme i form etter fødselen på en trygg og morsom måte? Ønsker du å trene i en avslappet atmosfære sammen med andre nybakte mødre.

Kroppen går gjennom mange forandringer i et svangerskap. Den rette bukmuskelen legger seg til side for å gi plass til den voksende magen, tyngdepunktet i kroppen endres, ryggen får stadig større belastning og leddene i kroppen blir smidigere som følge av forberedelse til fødsel. Bekkenbunnen belastes spesielt mye når man er gravid da denne muskulaturen bærer mye vekt under hele graviditeten samtidig som den utsettes for enorme krefter under selve fødselen.

Etter en normal fødsel vil kroppen være klar for å begynne med trening etter ca 6 uker. Dersom man har vært gjennom et keisersnitt bør man vente ca 8 uker før man begynner.

Timen inneholder kondisjonstrening og styrketrening med spesielt vekt på bekkenbunn, mage og rygg. Det er lagt opp til enkel koordinasjon og et godt tilpasset intensitetsnivå. Timen passer for alle, også for deg som ikke har trent i grupper tidligere.

Ta med babyen, her er det lov både med pupp og bleieskift!

Når starter kurset?

Tirsdager kl. 12.30-13.30. Oppstart: Tirsdag 7.mai  Antall. 8 ganger.

Ikke-medlem: kr 1600,- Medlem: Kurset er inkludert for årsmedlemmer.

NB! Dersom du tegner medlemskap på treningssenteret for 6 måneders eller 12 måneders abonnement, så inngår barseltrening i medlemskapet. Men husk at du allikevel må melde deg på kurset.

For mer informasjon om barseltrening viderekomne, trykk her.

Hvem leder kurset?

Fysioterapeut Cathrine Reiersen leder timen.

 

Påmelding barseltrening

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.