Trening og behandling under samme tak

Vi tilbyr trening og treningsmedlemskap ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Vi har lyse lokaler i 2. etg med en treningssal bestående av: Tredemøller, sykler, ellipse, SkiErg, romaskin, styrkeapparater (HUR), kabeltrekk, frivekter, slynger og diverse annet treningsutstyr til fri bruk av treningsmedlemmer.

Som medlem kan du i tillegg benytte deg av gruppetimer i gruppesalen, og *løpetimer, styrketimer og trappeløp utendørs (*årsmedlemmer). Gruppesalen har maksimalt plass til 12 deltakere, hvilket sikrer god oppfølging fra våre instruktører.

Vår visjon er at du som medlem skal føle deg ivaretatt og sett. Vi ønsker å gi deg som medlem et lokalt og trygt treningssenter med fokus på kompetanse. Tilgjengelig kompetanse og tett oppfølging er nøkkelbegreper vi har som mål å etterleve.

Personlig Trening

Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. De tilbyr bred kompetanse innenfor utholdenhetsidrett, styrketrening, motivasjon og coaching. Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Kurs innendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs i gruppetreningssalen. Blant disse har vi barseltrening for nybegynnere og viderekomne, PT-grupper med maks 6-8 deltakere, Qigong.

Er du medlem hos hos får du rabatterte priser på barseltrening og PT-grupper. Les mer om disse tilbudene under fanen tjenester.

Kurs utendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs utendørs instruert av Teamut. Teamut tilbyr skikurs, rulleskikurs, løpekurs, styrketrening, trappetrening og motbakkeintervaller i organiserte grupper. De tilbyr også kurs for bedrifter og vennegjenger. Les mer om tilbudet til Teamut under fanen UTE.