Våre lokaler er lyse og trivelige med tilgjengelig og god kompetanse.

Trening hos oss

I tillegg til behandling tilbyr vi trening og treningsmedlemskap ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Vi har lyse lokaler i 2. etg med en treningssal bestående av tredemøller, sykler, ellipse, stakeapparat, romaskin, styrkeapparater (HUR), kabeltrekk, frivekter, slynger og diverse annet treningsutstyr til fri bruk av treningsmedlemmer. Som medlem kan du i tillegg benytte deg av gruppetimer i gruppesalen, og *løpetimer, styrketimer og trappeløp utendørs (*årsmedlemmer). Gruppesalen har maksimalt plass til 12 deltakere, hvilket sikrer god oppfølging fra våre instruktører. Les mer om våre gruppetimer under fanen timeplan.

Vår visjon er at du som medlem skal føle deg ivaretatt og sett. Vi ønsker å skille oss fra andre treningsentere for at du som medlem skal ha valgmuligheten til det lokale, trygge treningssenteret med fokus på kompetanse. Tilgjengelig kompetanse og tett oppfølging er nøkkelbegreper vi har som mål å etterleve.

Personlig Trening

Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Kurs innendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs i gruppetreningssalen. Blant disse har vi barseltrening for nybegynnere og viderekomne, PT-grupper med maks 6-8 deltakere, Qigong.

Er du medlem hos hos får du rabatterte priser på barseltrening og PT-grupper. Les mer om disse tilbudene under fanen tjenester.