Våre lokaler er lyse og trivelige med tilgjengelig og god kompetanse.

Trening hos oss
Vår visjon er at du som medlem skal føle deg ivaretatt og sett. Vi ønsker å skille oss fra andre treningsentere for at du som medlem skal ha valgmuligheten til det lokale, trygge treningssenteret med fokus på kompetanse. Tilgjengelig kompetanse og tett oppfølging er nøkkelbegreper vi har som mål å etterleve.

I tillegg til behandling tilbyr vi trening og treningsmedlemskap ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Vi har lyse lokaler i 2. etg med en treningssal bestående av tredemøller, sykler, ellipse, stakeapparat, romaskin, styrkeapparater (HUR), kabeltrekk, frivekter, slynger og diverse annet treningsutstyr til fri bruk av treningsmedlemmer.

Vi tilbyr medlemskap på 1mnd, 3mnd, 6mnd og 12mnd.
For mer informasjon om innmelding, trykk her.

Gruppetimer
Som medlem kan du i tillegg benytte deg av gruppetimer i gruppesalen. Gruppesalen har maksimalt plass til 10 deltakere, hvilket sikrer god oppfølging fra våre instruktører.
Vi tilbyr timer både innendørs og utendørs. Les mer om utendørstilbudet her. Oversikt over gruppetimene finner du ved å trykke her.

Personlig trening
Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. Vi tilbyr treningstimer innendørs og utendørs. Kontakt våre trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Kurs innendørs og utendørs
Vi tilbyr også en rekke kurs i gruppetreningssalen og utendørs. Les mer om disse tilbudene under fanen kurs/workshops.