VINTER 2021 

 

Kurset passer for deg som har gått litt fra før. Du får oppfølging på teknikk, smøretips og tilrettelagt trening. 

Oppstart Mandag 25/1 kl 18.30 med oppmøte på Brekke. https://www.skiforeningen.no/utimarka/steder/brekke/

Kurslengde: 6-8 uker (avhengig av føret).
Pris: Kr 2800,-
Kontakt/påmelding: Send navn, adresse, tlf.nr og ønsket stilart via kontaktskjema nederst på siden, eller til janhenrik.sivertsen@ullevaltasen.no

Lokalisasjon kan endres grunnet føreforhold men vi holder oss i området. Som tidligere går kurset over 8 mandager (kl 18.30) hvorav de 4 første har rent fokus på skiteknikk. De neste 4 mandagene er fokuset på å opprettholde teknikken under intervaller (valgfritt tempo).

Vi deler inn i 2 grupper, skøyting og klassisk. Er det mange påmeldte settes det evt. opp en ekstra gruppe. Det legges til rette for smittevern og deltakere anmodes om å holde god avstand til hverandre.

Vi tar forbehold om at covidsituasjonen tillater gjennomføring av kurs. Pris for kurset er kr 2800,- og det faktureres i etterkant.

Vi ønsker deg en sprek vinter, håper vi sees uti løypa!

Mathias Oppegaard & Jan Henrik Sivertsen 

Referanser:
Tusen takk for et supert skikurs – bedre instruksjon skal man lete lenge etter! Vi var en liten gruppe skøytere på kurset, og vi fikk virkelig god og individuell oppfølging. De fleste skikurs som arrangeres av andre er av 3-4 økters varighet, og dette kurset var unikt fordi det kombinerte teknikk- og mengdetrening over hele 8 uker. God stemning var det også, selv om skiføret var skiftende – vi fikk definitivt prøvd oss under ulike forhold! – Lillian Kramer – Johansen (6.mars 2019)

Påmelding skikurs

    Velg mellom instruksjoner på klassisk langrenn eller skøyteski.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.