Medisinsk Yoga
Medi Yoga kurs Stress og utbrenthet mandager kl 12.45
På mandager fra 11. januar er det MediYoga inne på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening på Tåsen.
MediYoga er en form for Medisinsk Yoga og har som hensikt å roe kroppen ned, få bedre kroppskontakt og bygge energi. MediYoga består av pusteteknikker, øvelser som myker opp og stryker hofter, rygg, skuldre og nakke, avspenning og meditasjon.
I denne runden vil det være fokus på å forebygge og hente seg inn dersom du har hatt høyt stressnivå eller kroppen din er sliten.  Hjertelig velkommen.
Pris for 8 ganger er 1700 kr.
Tid: Mandager kl 12.45. 75 minutter.
Sted: Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening, Tåsen Senter.
Medlemmer på senteret får 200 kr i rabatt.
Påmelding til annesofie.dingsor@ullevaltasen.no.
Obs. Kun 6 plasser. Første mann til mølla.
Ta med eget matte og pledd. Evt laken og pledd.
Anne Sofie et fysioterapeut og MediYoga Instruktør med fordypning i Stress og utbrenthet. Til daglig jobber hun mye med rygg, bekken og nakkeplager samt krystallsyke. Hun har i tillegg tatt en rekke kurs innenfor kvinnehelse, svimmelhet og pusteteknikk.

 

Medisinsk Yoga onsdager kl 12.45
Velkommen til Medisinsk Yoga med Anne Sofie onsdager kl 12.45. Her får du innføring i hvordan du kan roe kroppen og nervesystemet ditt ned. Du lærer ulike pusteteknikker, øvelser som myker opp og styrker hofte, rygg, mage, skulder og nakke, avspenning og noen ganger meditasjon.

Denne timen er først og fremst for medlemmer på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Men du kan kjøpe drop in ved ledig plass.

Ta med eget teppe og håndkle til å hhv ligge på/ ha over deg. Denne timen varer i 60 minutter. Påmelding i resepsjonen dagen før eller samme dag. OBS. Kun 6 plasser pr gang grunnet Covid-19.