Personlig Trening

Vi tilbyr PT-timer utendørs og digitalt. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Book PT-timer utendørs! Book 30 eller 55 minutter med en av våre trenere.

Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. De tilbyr bred kompetanse innenfor utholdenhetsidrett, styrketrening, opptrening, motivasjon og coaching. (PS. I tillegg til disse, så har Kristine  Strandhaug og Mali Godhei digitale treningsgrupper via Zoom, noe som fungerer utmerket.)

Fysioterapeut Mathias OppegaardMathias Oppegaard
Telefon: 934 22 250
Epostadresse: mathias.oppegaard@ullevaltasen.no

Mathias er fysioterapeut og personlig trener med spesiell kunnskap innen individuell treningsplanlegging for idrettsutøvere som satser innen utholdenhetsidretter som langrenn, løp, sykkel og triatlon. Han har også mye kunnskap om idrettsspesifikk og skadeforebyggende styrketrening, samt behandling/opptrening etter skader. Mathias har en også en bachelorgrad i idrettsvitenskap med fordypning i idrettsbiologi fra Norges Idrettshøgskole. Gjennomfører testing av laktatprofil (melkesyreterskel).

 

Jan Henrik Sivertsen
Telefon: 980 70 335
Epostadresse: janhenrik.sivertsen@ullevaltasen.no

Som spesialist innenfor muskel- og skjelettfysioterapi undersøker og behandler Jan Henrik de fleste muskel- og skjelettplager. Var tidligere aktiv langrennsløper ved Hovden Skigymnas og i Team Hovden. Ved siden av jobb er han aktiv innen landeveissykling, løping og langrenn. Jan Henrik har en spesiell interesse for diagnostisering/oppfølging av pasienter/treningskunder innen utholdenhetsidrett (langrenn, sykkel, løping) og opptrening etter skade. Gjennomfører testing av laktatprofil (melkesyreterskel). 

 

Jørn Erik Strand
Telefon: 958 42 203
Epostadresse: jorn.strand@ullevaltasen.no

Jørn har en mastergrad i idrettsfysioterapi, som innebærer en spesialkompetanse innen idrettsmedisin, forebygging og rehabilitering av skader i muskel- og skjelettsystemet. Selv er han interessert i trening og fysisk aktivitet og har bakgrunn fra flere idretter, blant annet løp, håndball og fotball. Jørn jobber mest med pasienter med akutte skader, belastningsskader, idrettsskader og pasienter med plager i skuldre, hofter, knær og føtter.

 

Personlig trener Mette KarlsenMette Karlsen (I permisjon, tilbake etter påske)
Telefon
: 952 71 092
Epostadresse: mette.karlsen@ullevaltasen.no

Mette har stor interesse for å hjelpe unge og voksne med å finne motivasjon for trening. Hun er opptatt av at trening skal være for alle uansett forutsetninger. Det handler om å finne riktig tilpasning for hver enkelt. Trening skal være helsefremmende og gjennomføres med en god progresjon. Samtidig skal det være en plan over treningen som inneholder individuelle målsetninger, tilpasninger til disse og fokus på variasjon. Første time starter alltid med en kartlegging hvor dere sammen utarbeider en plan/program. 

 

Alle som trener har et mål med treningen, enten det er å ha det gøy, opprettholde god helse, bli eller forbli skadefri, bli sterkere eller kanskje konkurrere i en idrett. Uansett hvorfor du trener kan det lønne seg å følge et treningsprogram. Dette hjelper deg å strukturere treningen og øke kvaliteten slik at du raskere kan nå ditt mål. Over tid er det viktig å tilpasse øvelser og belastning i forhold til din utvikling for å sikre videre fremgang. Trening er, som de fleste vet, ferskvare, og et program kan hjelpe deg til å holde god kontinuitet.

På Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening tilbyr vi individuelt tilpasset treningsprogram ut fra dine forutsetninger og kortsiktige og langsiktige mål. Vi hjelper deg med å gjennomføre treningsøkten din og nå dine mål. Du får kvalitet og effekt av treningen samtidig som du får kunnskap og inspirasjon underveis!

Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Personlig trener (solo)
Medlem: Ikke medlem:
1 gang – 55 min kr.  800,-  890,-
Pakke – 3 ganger 55 min kr.  2190,-  2460,-
Pakke – 10 ganger 55 min kr.  6800,-  7800,-
Pakke – 20 ganger 55 min kr. 12900,- 14800,-

 

Medlem: Ikke medlem:
Pakke – 10 ganger 30 min kr.  4900-  5200,-
Pakke – 20 ganger 30 min kr.  9000,-  10200,-

 

Personlig trener (Duo)                    
Medlem: Ikke medlem:
1 gang – 55 min kr.  1040,-  1140,-
Pakke – 3 ganger 55 min kr.  2820,-  3090,-
Pakke – 10 ganger 55 min kr.  8900,-  9750,-
Pakke – 20 ganger 55 min kr. 16800,- 18400,-

 

Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging