Barseltrening med flere mødre og barn

Fysioterapeut

Telefon:
479 31 042
Epostadresse:
cathrine.reiersen@ullevaltasen.no

Tirsdager kl.12.30

Barseltrening nybegynnere

 

Barseltrening start består av en trygg og morsom treningstime ledet av fysioterapeut. Treningen foregår i en avslappet atmosfære sammen med andre nybakte mødre.

Kroppen går gjennom mange forandringer i et svangerskap. Den rette bukmuskelen legger seg til side for å gi plass til den voksende magen, tyngdepunktet i kroppen endres, ryggen får stadig større belastning og leddene i kroppen blir smidigere som følge av forberedelse til fødsel. Bekkenbunnen belastes spesielt mye når man er gravid da denne muskulaturen bærer mye vekt under hele graviditeten samtidig som den utsettes for enorme krefter under selve fødselen.

Dette kurset vil derfor i førsteomgang fokusere på å bygge opp indre kjernemuskulatur og forberede kroppen for videre trening. Timen inneholder videre en kombinasjon av kondisjonstrening og styrketrening med spesielt vekt på bekkenbunn, mage og rygg. Det er lagt opp til enkel koordinasjon og et godt tilpasset intensitetsnivå. Timen passer for alle, også for deg som ikke har trent i grupper tidligere. Instruktøren legger opp til et individuelt tilpasset opplegg ved behov.

Ta med babyen, her er det lov både med pupp og bleieskift!

Etter en normal fødsel vil kroppen være klar for å begynne med trening etter ca 6 uker. Dersom man har vært gjennom et keisersnitt bør man vente ca 8 uker før man begynner.

For mer informasjon om barseltrening viderekomne, trykk her.

Når starter kurset?
Tirsdager kl. 12.30
Oppstart: 19. januar
Antall: 8 ganger

Får vi ikke startet fysiske kurs pga Covid-19 restriksjoner, så starter vi opp digitalt. Vi starter opp digitalt!

Pris
Medlem: Kurset er inkludert for årsmedlemmer.
Ikke-medlem: kr 1700,-

NB! Dersom du tegner medlemskap på treningssenteret for 6 måneders eller 12 måneders abonnement, så inngår barseltrening i medlemskapet. Men husk at du allikevel må melde deg på kurset.

Hvem leder kurset?
Fysioterapeut Cathrine Reiersen leder kurset.

Påmelding barseltrening

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.