Gravid dame

Fysioterapeut

Epostadresse:
marit.aardalsbakke@ullevaltasen.no

Styrke og smarte tips for deg som er gravid

Dette er et kurs for deg som er gravid og ønsker å bli guidet igjennom styrketrening og tips som kan gjøre svangerskapet og tiden etter fødselen bedre. Det vil være varierte øvelser gjennom timen. Dette kurset ledes av fysioterapeut og personlig trener Marit Årdalsbakke.

Øvelsene og nivået tilpasses ut i fra hvilket behov du har. Har du plager, så kan det være en fordel å få en kartlegging/undersøkelse i forkant dersom du er usikker på om det passer for deg. Men hensikten med kurset er å lære deg øvelser som er smarte å gjøre under graviditeten, og gjøre opptreningen etter fødsel enklere. Det vil være fokus på god teknikk, hvilke muskler som er smarte å fokusere på samt generell trening.

WHO anbefaler at gravide bør trene 3-5 ganger i  uken, dessverre er det kun 15 % følger disse rådene i  følge en studie fra Folkehelseinstituttet. Ofte handler det om at man ikke føler seg i form til å trene eller at man ikke vet helt hvordan man skal trene. Dette vil vi gjerne bidra til å gjøre noe med. Husk at selv om du ikke har trent før, så er det aldri for sent å starte:) Velkommen til en aktiv graviditet på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening.

Oppstart: Tirsdag 23.august t.o.m. 27.september
Tid: Tirsdager kl.18.00. 40 minutter.
Pris: 1200 kr  (6 ganger)
Sted: Gruppesalen