Trening hos oss nå – hva skjer?

Få en bedre hverdag nå

Det er muligheter for å trene! Du tenker kanskje at digitalt  eller utendørs ikke er noe for deg. Men trenger du ikke å komme i gang nå egentlig? Er det ikke akkurat nå du trenger å bli pushet til å få gjort det?

Vi har digitale tilbud med en lukket Facebook gruppe for medlemmene (UTFT digitalt treningstilbud) med et variert tilbud, personlig trening i gruppe digitalt via  Zoom for alle som ønsker. Vi tilbyr personlig trening utendørs og vi kan nå også starte utendørs grupper med inntil 10 personer igjen. Følg med på vår Facebookside Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening.

Lyst til å prøve personlig trener eller vårt medlemskap med utetrening og digital trening? Ta kontakt med oss på kontakt@ullevaltasen.no eller på 22021180.

Covid-19 restriksjoner
I henhold til retningslinjer fra Oslo kommune har trening vært stengt siden 6. november 2020. Fra og med 18. februar 2021 åpnet det opp for utendørstrening med inntil 10 personer med 1 meter avstand. 3. mars kommer det nye retningslinjer og vi krysser fingre for å kunne åpne innendørstrening veldig snart igjen.