Trening hos oss nå – hva skjer?

Få en bedre hverdag nå

Det er muligheter for å trene! Og nå kan vi endelig trene ute igjen!

Trening innendørs:  Kun mulig med med opptrening og rehabilitering veiledet av våre fysioterapeuter.  Du må ha en medisinsk årsak til å trene. Ta kontakt med vår resepsjonen på kontakt@ullevaltasen.no  for mer  informasjon eller  bestill  time  hos  en  av  våre terapeuter her.

Digital trening: Vi starter nå digitale treningstimer for alle via Zoom. Meld deg på et  av våre kurs her. Vi har digitale tilbud med en lukket Facebook gruppe for medlemmene (UTFT digitalt treningstilbud) med et variert tilbud, personlig trening i gruppe digitalt via  Zoom for alle som ønsker

Utendørs: Vi tilbyr personlig trening en til en. Vi har også utendørs smågrupper for våre medlemmer

Du tenker kanskje at digitalt  eller utendørs ikke er noe for deg. Men trenger du ikke å komme i gang nå egentlig? Er det ikke akkurat nå du trenger å bli pushet til å få gjort det?

Lyst til å prøve personlig trener eller vårt medlemskap med utetrening og digital trening? Bestill medlemskap her. For personlig trener, så ta kontakt med oss på kontakt@ullevaltasen.no eller på 22021180.

Covid-19 restriksjoner
I henhold til retningslinjer fra Oslo kommune har trening vært stengt siden 6. november 2020. Fra og med 27. april kan vi tilby utendørstrening igjen. Og fra neste uke kan det bli muligheter for innendørstrening igjen. Vi gleder oss.