Trening og behandling under samme tak

Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening tilbyr trening og treningsmedlemskap . Vi har lyse lokaler i 2. etg med en treningssal bestående av: Tredemøller, sykler, ellipse, SkiErg, romaskin, styrkeapparater (HUR), kabeltrekk, frivekter, slynger og diverse annet treningsutstyr til fri bruk av treningsmedlemmer.

Som medlem kan du i tillegg benytte deg av de ulike gruppetimene i gruppesalen + fri trening i apparatsal. Gruppesalen har maksimalt plass til 12 deltakere, hvilket sikrer god oppfølging fra våre instruktører.

Vår visjon er at du som medlem skal føle deg ivaretatt og sett. Vi ønsker å gi deg som medlem et lokalt og trygt treningssenter med fokus på kompetanse. Tilgjengelig kompetanse og tett oppfølging er nøkkelbegreper vi har som mål å etterleve.

Personlig Trening

Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. De tilbyr bred kompetanse innenfor utholdenhetsidrett, styrketrening, motivasjon og coaching. Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Kurs innendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs i gruppetreningssalen. Blant disse har vi gravidtrening, barseltrening start, barseltrening viderekommende, PT-grupper , Qigong, MediYoga, Styrketrening med BPPV.

Kurs utendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs utendørs instruert av Team UT. Team UT tilbyr skikurs, rulleskikurs, løpekurs, styrketrening og motbakkeintervaller i organiserte grupper. De tilbyr også kurs for bedrifter og vennegjenger. Les mer om tilbudet til Team UT under fanen UTE.