Trening og behandling under samme tak

Vi tilbyr trening og treningsmedlemskap ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Vi har lyse lokaler i 2. etg med en treningssal bestående av: Tredemøller, sykler, ellipse, SkiErg, romaskin, styrkeapparater (HUR), kabeltrekk, frivekter, slynger og diverse annet treningsutstyr til fri bruk av treningsmedlemmer.

Som medlem kan du i tillegg benytte deg av gruppetimer i gruppesalen, og *løpetimer, styrketimer og trappeløp utendørs (*årsmedlemmer). Gruppesalen har maksimalt plass til 12 deltakere, hvilket sikrer god oppfølging fra våre instruktører.

Vår visjon er at du som medlem skal føle deg ivaretatt og sett. Vi ønsker å gi deg som medlem et lokalt og trygt treningssenter med fokus på kompetanse. Tilgjengelig kompetanse og tett oppfølging er nøkkelbegreper vi har som mål å etterleve.

Personlig Trening

Vi har flere dyktige personlige trenere på senteret som kan bistå deg med dine mål og ønsker. De hjelper deg med å strukturere treningen, slik at du kommer godt i gang. De tilbyr bred kompetanse innenfor utholdenhetsidrett, styrketrening, motivasjon og coaching. Kontakt våre personlige trenere for timer med inspirasjon og tett oppfølging.

Kurs innendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs i gruppetreningssalen. Blant disse har vi barseltrening for nybegynnere og viderekomne, PT-grupper , Qigong, MediYoga, pappatrening permisjon.

Er du medlem hos hos får du rabatterte priser på barseltrening og PT-grupper. Les mer om disse tilbudene under fanen tjenester.

Kurs utendørs

Vi tilbyr også en rekke kurs utendørs instruert av Team UT. Team UT tilbyr skikurs, rulleskikurs, løpekurs, styrketrening, trappetrening og motbakkeintervaller i organiserte grupper. De tilbyr også kurs for bedrifter og vennegjenger. Les mer om tilbudet til Team UT under fanen UTE.