Har du helseforsikring?

Helseforsikring har de senere årene blitt svært vanlig i Norge. Over 500 000 nordmenn har denne typen forsikring, enten gjennom arbeidsgiver eller privat. Vi ved Ullevål og Tåsen fysioterapi og trening har avtale med de fleste forsikringsselskapene og du kan enkelt benytte deg av din helseforsikring her. Pasienten trenger ikke å legge ut for behandlingen, da vi i de aller fleste tilfeller fakturerer forsikringsselskapene direkte.

Vi ved Ullevål og Tåsen fysioterapi har avtale med en rekke selskaper. Forsikringsselskapene har ulike avtaler og vilkår, hvor det kan være forskjeller mellom dekning av type behandling, antall behandlinger, tidsrom osv. Ta kontakt med din arbeidsgiver for å sjekke hvem de har avtale med og hvilken avtale som gjelder for deg. Vi har avtale med disse selskapene: Gjensidige, Tryg, Falck Helse, Storebrand, DNB, Codan, Protector, Vertikal/IF, Nordic Netcare, Sparebank 1 og Fremtind.

For at du enkelt skal kunne benytte deg av din helseforsikring her hos oss kan du følge denne oppskriften:

  • Når skaden oppstår bør du starte med å melde inn dette til ditt forsikringsselskap.
  • Forsikringsselskapet gir deg et saksnummer og antall behandlinger. Hvor mange behandlinger du har tilgang til kommer an på ditt selskap og avtale.
  • Når du har mottatt et saksnummer står du fritt til å bestille time via selskapets app eller ringe oss for å bestille time (tlf 22 02 11 80). I noen tilfeller ønsker forsikringsselskapet å booke time for deg.
  • For å få oversikt over hvilke terapeuter som har avtale med de ulike forsikringsselskapene kan du se det under booking av time på våre nettsider
  • Hvis du ikke får booket time i selskapets app-tjeneste er det viktig at forsikringsselskapet sender oss saksnummeret eller at du tar dette med til oss.
  • Vi fakturerer de fleste forsikringsselskapene direkte, slik at du slipper å tenke på betalingen.
  • Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss eller ditt forsikringsselskap. Vi har lang og god erfaring med bruk av helseforsikring og kan tilby deg time raskt.