Fysioterapeut/treningsfysiolog og PT

Telefon:
+4748117462
Epostadresse:
ingvild.kaashagen@ullevaltasen.no

Privatpraktiserende Fysioterapeut og PT

Interesse/spesialisering:
Ingvild er utdannet fysioterapeut, treningsfysiolog og personlig trener. Hun har erfaring innenfor treningsplanlegging og personlig trening innenfor løping og styrketrening, og kan hjelpe til med individuell treningsplanlegging og oppfølging. Hun tilbyr individuelle løpsanalyser og teknikktrening innenfor løping, både utendørs og innendørs. Ingvild har selv drevet aktivt med friidrett (sprint) og innebandy og har mye erfaring med løp og styrketrening.

Som fysioterapeut har hun tidligere jobbet i flere år som fysioterapeut og prestasjonsfremmer ved Bergen idrettsklinikk, og har bred erfaring med trening, skadeforebygging, behandling og rehabilitering knyttet til plager og skader innenfor trening og fysisk aktivitet. Hun har også erfaring med behandling av arbeidsrelaterte plager og skader. I dag jobber Ingvild som PhD- stipendiat ved Norges idrettshøgskole med fokus på skadeforebygging, og er tilgjengelig for booking hos oss ettermiddag/ kveld en gang i uken.

Kurs:
Dry needling, idrettsmedisinsk grunnkurs 1+2, Nextgen – gruppen ved Olympiatoppen 2022-2023.

Utdanning:
Bevegelses,- og idrettsvitenskap (NTNU 2009-2012), PT- utdannelse (Norges idretthøgskole, 2013), Bachelor i fysioterapi (Høgskolen på Vestlandet, 2014-2017), Master i treningsfysiologi (Høgskolen i Innlandet, 2020-2022),  PhD stipendiat ved Norges idrettshøgskole og Senter for idrettsskadeforskning (2022- )