Kroppsrettet meditasjon

Kroppsrettet meditasjon er et kurs for deg som ønsker å få en større bevissthet rundt tankene og ditt indre liv. 

Fra 22. august tilbys kroppsrettet meditasjon på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Hvordan kan vi skru av spenninger i kroppen og endre negative tankemønstre? Kroppsrettet meditasjon er et kurs for deg som ønsker å få en større bevissthet rundt tankene og ditt indre liv.  Et kurs for alle uavhengig erfaring. 

Kroppsrettet meditasjon
Vi lever i en tid der livene våre er mindre preget av fysisk aktivitet, men til gjengjeld er vi utsatt for langt større mentalt stress. Kroppsrettet meditasjon er en spennende og annerledes time for deg som ønsker å utforske ulike øvelser knyttet til kropp og sinn. Timen passer for deg som ønsker å mestre stress i hverdagen og finne indre ro. Innholdet er basert på min bearbeidelse av nyere nevroforskning og boken Meditasjon, Veien til deg selv av Audun Myskja. Målet med timen er å forene kropp og sinn og forløse livsglede.
Vi jobber blant annet med:

  • Fokus, ledig nærvær, medfølelse
  • Pust
  • Evnen til å sanse seg selv i egen kropp (Introsepsjon)
  • Å styrke de naturlige pulserende bevegelsene av energi gjennom kroppens fascie- og leddsystem (Livets vev)

Oppstart: Torsdag 22. august
Klokkeslett: 19.45
Varighet: 60 minutter
Pris: 1400 kr for 6 ganger for eksterne. Gratis for medlemmer (ikke garantert plass hver gang).

Om instruktøren, Ellen Thuve Dahm:
Ellen er en livsglad kvinne med et stort engasjement for at mennesker skal få mulighet til å erfare seg selv på nye måter gjennom meditasjon. Kunnskapen hennes bygger på erfaringene hun har gjort gjennom 8 års praksis med meditasjon. I 2016 startet hun på et studium for musikere som var rettet mot å lære om og få verktøy knyttet til kropp og sinn. Der ble hun introdusert for en meditasjonsform som var basert på mantraer. Mantraenes hensikt var å sende tankene og følelsene i retning av takknemlighet og kjærlighet. Fra 2021 til 2023 gikk hun på Audun Myskja sitt studium for å bli meditasjonslærer. Dette studiet er bygd på Auduns kunnskap og erfaring med meditasjon, virke som lege og ulike teknikker for å hjelpe mennesker til å få et bedre liv.

Kontakt: kontakt@ullevaltasen.no