Fysioterapeut/instruktør

Epostadresse:
annesofie.dingsor@ullevaltasen.no

Finn roen og energien med pust, øvelser, meditasjon og avspenning.

Vi tilbyr flere kurs for medisinsk yoga:

Medisinsk yoga har til hensikt å roe ned kroppens nervesystem, legge til rette for bedre energi og en dypere pust. Øvelsene gjøres hovedsakelig på matte, men kan også lett gjennomføres på stol. Timen inneholder enkle, rolig øvelser i takt med egen pust som skaper og gjenoppretter flyt og energi i kroppen. Hver time avsluttes med avspenning og/eller en form for meditasjon.

Disse timene anbefales varmt for deg som vet du trenger å lade batteriene, for deg som ønsker å få mer energi, for deg som trenger å få en dypere pust, for deg som trenger å komme i gang igjen etter sykdom eller utmattelse.

Medisinsk Yoga 1 starter liggende, har lengre landing og pusteteknikk innledningsvis, kan også ha lengre avspenninger. Dersom du ikke har gjort medisinsk yoga før eller er utmattet, så passer dette kurset best. Her får du større mulighet til å lande og restituere.  «Før du kan bruke energi, så må du hente energi.» Kursene ledes av yogalærer Nina Kråkvik Eriksen.

Oppstart mandag 19. august kl 12.30 og onsdag 21. august kl 11.00.

Medisinsk Yoga 2 starter i sittende og har flere øvelser. Dette kurset foregår digitalt. Passer godt for deg som kan puste dype pust i liggende allerede, men som nå trenger å øve på dette i sittende posisjon. Timene vil fremdeles har fokus på å berolige nervesystemet, men du kan i større grad oppleve energi etter timen. Dette kurset blir ledet av Anne Sofie Dingsør. Oppstart ikke satt ennå.

Timene varer i 60 minutter.
Kursene går over 6 uker (det er pause i alle ferier og helligdager)
Pris: 1400 kr
Bestill kurs via vår webside, se lenken «Bestill kurs» øverst i tråden.

Eventuelle spørsmål kan sendes til mette.karlsen@ullevaltasen.no

NB. Medisinsk Yoga inngår i medlemskapet til Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening, men du er da ikke garantert plass hver mandag eller hver onsdag.