Bilde av ei som ruller sammen yogamatten

Fysioterapeut/instruktør

Epostadresse:
annesofie.dingsor@ullevaltasen.no

Finn roen og energien med pust, øvelser, meditasjon og avspenning

Tre kurs: Oppstart mandag  27.februar kl.12.40 og onsdag 1.mars kl.12.30 og kl.13.45 

Medisinsk yoga som har til hensikt å roe ned kroppens nervesystem, legge til rette for bedre energi og en dypere pust. Øvelsene gjøres hovedsakelig på matte, men kan også lett gjennomføres på stol. Timen inneholder enkle, rolig øvelser i takt med egen pust som skaper og gjenoppretter flyt og energi i kroppen. Hver time avsluttes med avspenning og ofte en form for meditasjon.

Disse timene anbefales varmt for deg som vet du trenger å roe ned, for deg som trenger å få en dypere pust, for deg som trenger å komme i gang igjen etter sykdom eller utmattelse. Timen passer for både deg som er helt ny og for deg som har praktisert dette tidligere. Kursert ledes av MediYoga Instruktør, Yogalærer og fysioterapeut Anne Sofie Dingsør.

På dette kurste kan du delta enten fysisk eller digitalt. Ved påmelding fysisk plass sikrer du en fysisk plass i gruppesalen på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Ved påmelding digitalt kan du følge kurset fra hvor som helst. Du får tilgang til kurset via en lenke med passord fra zoom. Instruktøren sender deg informasjon i forkant av kurset.

Velg mellom tre kurs: mandager kl.12.40 eller onsdag kl.12.30 eller onsdag kl.13.45, 60 minutter
Oppstart:  Mandag 27.februar kl.12.40 (pause 3.april, 10.april og 1.mai)
Oppstart: Onsdag 1.mars kl.12.30 eller kl.13.45 (pause 5.april og 12.april)

Varighet:  8 uker
Pris: 1800 kr