Bilde av ei som ruller sammen yogamatten

Fysioterapeut/instruktør

Epostadresse:
annesofie.dingsor@ullevaltasen.no

Finn roen og energien med pust, øvelser, meditasjon og avspenning

Velg mellom tre ulike kurs:
Mandager kl.12.30, onsdager kl.12.30 og onsdager kl.13.45.
Oppstart 11.oktober og 16.oktober (mulighet for prøvetime mandag 9.oktober) 

Medisinsk yoga som har til hensikt å roe ned kroppens nervesystem, legge til rette for bedre energi og en dypere pust. Øvelsene gjøres hovedsakelig på matte, men kan også lett gjennomføres på stol. Timen inneholder enkle, rolig øvelser i takt med egen pust som skaper og gjenoppretter flyt og energi i kroppen. Hver time avsluttes med avspenning og ofte en form for meditasjon.

Disse timene anbefales varmt for deg som vet du trenger å roe ned, for deg som trenger å få en dypere pust, for deg som trenger å komme i gang igjen etter sykdom eller utmattelse. Timen passer for både deg som er helt ny og for deg som har praktisert dette tidligere. Kursert ledes av MediYoga Instruktør, Yogalærer og fysioterapeut Anne Sofie Dingsør.

På disse kursene kan du delta fysisk og digitalt (*om ønskelig kan man delta digitalt på begge kurs). Ved påmelding fysisk plass sikrer du en fysisk plass i gruppesalen på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening. Ved påmelding digitalt kan du følge kurset fra hvor som helst. Du får tilgang til kurset via en lenke med passord fra zoom. Instruktøren sender deg informasjon i forkant av kurset.

Velg mellom tre kurs: mandager kl.12.30 eller onsdager kl.12.30 eller onsdager kl.13.45.
Oppstart:  Mandag 16/10 og onsdag 11/10.
Varighet:  8 uker
Pris: 1800 kr

Påmelding og evt spørsmål til annesofie.dingsor@ullevaltasen.no