Mensendieckfysioterapeuter legger stor vekt på å lære deg om kroppen og dens bevegelser. Læringen bidrar til å forstå hvorfor problemer oppstår, og hvordan du selv kan ta ansvar for egen helse.

Ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening har vi 5 fysioterapeuter med utdannelse i mensendieckfysioterapi. Cathrine Reiersen, Anne Sofie Dingsør, Marit Årdalsbakke, Jan Henrik Sivertsen og Kristine Strandhaug. Vi tilbyr både 1:1 timer og gruppetimer instruert av våre mensendieck-instruktører. På gruppeplanen har vi 5 timer med mensendieck-trening spredt utover uken. Se nærmere på treningstider her

Mensendieckfysioterapeuten gir deg personlig instruksjon i hensiktsmessig trening og behandler muskel/skjelettplager. Vi legger stor vekt på å lære deg om kroppen og dens bevegelser. Læringen bidrar til å forstå hvorfor problemer oppstår, og hvordan du selv kan ta ansvar for egen helse. Behandlingen veksler mellom øvelser og assisterte bevegelser kombinert med bløtedelsbehandling/sykegrep.

Mensendieck-gymnastikk bedrer kroppsbevisstheten og gir deg et godt grunnlag for å ivareta kroppen i dagligliv og under annen trening. Du lærer å ta hensyn til kroppen din og dermed forebygge feilfunksjoner og smerter i muskel/skjelettsystemet. Treningsformen passer for alle. Mensendiecktrening i gruppe kan være en god vedlikeholdsbehandling etter avsluttet behandling hos fysioterapeut fordi det gis individuell veiledning i gruppen. Timen ledes av mensendieckfysioterapeuter.

Ønsker du å booke prøvetime på en av våre gruppetimer med mensendieck-trening, kontakt resepsjonen på kontakt@ullevaltasen.no / tlf 22 02 11 80.

Ønsker du å booke behandling eller treningsoppfølging kan du trykke på linken nedenfor. Her finner du første ledige time hos en behandler.